Camping Anders: uit het leven gegrepen

Camping Anders

Voor twee uitverkochte zalen bracht toneelvereniging ‘t Scherm vrijdag- en zaterdagavond met ‘Camping Anders’ een tragikomedie geschreven door Paul J. Meijer op de planken, waarin veel toeschouwers het dagelijkse leven zullen hebben herkend.

De mannelijke campinggast die tegenover het jonge meisje in de tent naast hem indruk denkt te maken door met zijn ‘bestuurlijke’ functie bij Endemol er wel even voor te zorgen dat zij daar auditie kan doen, mits zij ingaat op zijn avances, en uiteindelijk toch door de mand valt als blijkt dat hij ‘slechts’ chauffeur bij Endemol is.

Ook de jonge echtgenoot van een rijke, oudere dame neemt het met de huwelijkstrouw niet zo nauw, maar ook hij komt van een koude kermis thuis op het moment waarop blijkt dat de echtgenote en haar vriendin de regie in handen nemen.

Zoals het hoort in een tragikomedie blijven beide heren gewoon met lege handen achter.

De boodschap die bezoekers vanaf de planken hebben meegekregen was even eenvoudig als duidelijk: blijf open, eerlijk en transparant; dat maakt het leven een stuk eenvoudiger.

In het overbrengen van die boodschap is het team van ’t Scherm dit weekend uitstekend geslaagd, waarmee het opnieuw bewees dat het haar prominente plaats op de culturele kaart van Woudenberg meer dan verdient.

Zie ook Let Op Woudenberg [1] en De Woudenberger [2].
Foto: Ab van den Pol

[1] https://www.letopwoudenberg.nl/nieuws/algemeen/21553/camping-anders-uit-het-leven-gegrepen
[2] https://www.dewoudenberger.nl/lokaal/lokaal/1015448/een-barbecue-met-verrassingen-bij-camping-anders

Gebouwd door toneelvereniging ‘t Scherm en NedICT